Njene tetovaže se protežu na ruke i noge i veoma delikatne oblasti kao što su jezik, desni, beonjače i genitalije

Esperanca Lumineska Fuerzina, američka vojna veteranka, izmenila je i istetovirala 99,98% svog tela, čime je zaradila dva Ginisova rekorda. Ona je postala najviše istetovirana žena u istoriji, a takođe je žena sa najviše modifikovanim fizičkim izgledom u istoriji.

U periodu od deset godina, izmenila je gotovo celo svoje telo, uključujući tetoviranje očnih jabučica. Njeno telo, u potpunosti prekriveno mastilom, prošlo je kroz 89 modifikacija.

IZVOR: YT / guinnessworldrecords

Prema Ginisovoj knjizi rekorda, 36-godišnja veteranka iz Bridžporta, SAD, ukrašena je od glave do pete prelepim dizajnom, pretvorivši svoje telo u pokretno platno koje prati temu „pretvaranja tame u lepotu“.

Njene tetovaže se protežu na ruke i noge i veoma delikatne oblasti kao što su jezik, desni, beonjače (spoljašnji beli sloj očnih jabučica) i genitalije.

- Osećam se i počastvovano i iznenađeno što sam postala deo porodice Ginisovih rekorda - priznaje Esperanca.

- Odrasla sam diveći se knjigama Ginisovih rekorda i rekorderima kao dete, i zadivljena sam što sam sada i sama u jednoj od njih. Veoma sam zahvalna - rekla je, ponosno držeći svoju zvaničnu potvrdu iz Ginisove knjige rekorda.

- U početku sam bila malo zabrinuta, ali želela sam da pokušam da pokažem snagu žena, i šta je sve moguće, prijavljivanjem za rekord - priznaje Esperanca, osvrćući se na fazu prijave.

Autor: Redportal.rs