Jako se volimo i poštujemo i podržavamo kada ne pričamo, rekla je Indi kada su je pitali za sestru Editu

Indi Aradinović i Zoran Marjanović se ne razdvajaju. Osim što uživaju u ljubavi, koju je Kurir prvi razotkrio, prenosi Pink.rs, oni sarađuju i na poslovnom planu. 🎶 Golupčići su u ekskluzivnom zajedničkom intervjuu otvorili dušu i otkrili detalje njihove veze koja je šokirala sve. 👇

Zorane, šta se krčka u ovom muzičkom studiju između tebe i tvoje partnerke?

To vi nagađate, mi još nismo ništa rekli. Posle mnogo godina mi smo se sreli i rešili da obnovimo saradnju. Pesme sa tog njenog prvog CD se vraćaju sada, ovi klinci ih traže i baš mi je drago zbog toga.

Pesma Bato, bre je bila kruna vaša saradnje. Mnogi kažu da se takav hit više neće ponoviti. Ima li šanse da se to promeni?

Moji saradnici i ja daćemo maksimum od sebe, ali tu se bog zapravo pita da li je nešto hit, niko ne može da zna da li je hit. Mi možemo samo da čujemo da je pesma hitična. Indi ima tu harizmu i energiju, ima taj orijent koji jednostavno nosi u sebi, to pleni. I ona je neko ko može da iznese pesmu. Sad je malo baš gužva pred golom, evo 200 nekih pesama je izašlo u poslednjih mesec dana. I da imamo najveći hit, ne bih bio za to da sad to izbacujemo.

Da li je lako zaljubiti se u Zorana? 🤔

Pa ne znam, nisam se tako brzo zaljubila.

Foto: Instagram.com/@indy_ara_indira

Šta vam kažu prijatelji, oni koji su sada pročitali da ste u vezi?

Nemamo mi prijatelje.

A bliski ljudi, porodica?

Sve najgore. Šalim se. Mi smo odrasli ljudi, šta može da se kaže za nešto što je najlepše na svetu? Ako mi nešto loše radimo, eto, neka nas osude odmah. Mi smo dve zdrave osobe koje treba da pronađu svoju srodnu dušu.

Šta kaže tvoja sestra Edita? Je l' poznaje ona Zorana?

Zna, kako da ne. Sad kada je videla fotografije, javila se. Dugo vremena nemamo kontakt. Tako je najbolje zasad. I jako se volimo i poštujemo i podržavamo kada ne pričamo.

Zorane, jesi li video kada se Indi tukla sa Editom? Jesi li ispratio to?

Veruj mi, nisam obavešten. Nisam propratio. Ali mnogo mi je krivo. Opet dve sestre, ja njih pamtim iz onog vremena. Obe su temperamentne i žestoke. Nema tu mržnje.

Foto: Pink.rs/ E-stock/Dušan Milenković

Autor: Pink.rs