Muka mi je od tih što glume žrtve i posle 10 godinu dođu i cmizdre zbog jednog slomljenog rebra, rekla je Vladana.

U novom izdanju emisije Pitam za druga na RED TV-u voditeljka Maša Mihailović ugostila je bivšu učesnicu pete sezone rijalitija Zadruga Vladanu Zlatanović. 📺 Tokom gostovanja, Vladana je ispričala jezive detalje iz svoje prošlosti koje nije otkrivala tokom učešća u rijalitiju jer nije želela da je neko sažaljeva i da na taj način skuplja poene kod publike. 👇

Vladana je otkrila da je pre učestvovanja u Zadruzi bila žrtva brutalnog nasilja. Naime, bivši dečko ju je tukao četiri sata bez prestanka, te je jedva preživela. Sve se to dogodilo zbog toga što ga je ostavila. 💔

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

- Aneli je podelila da je u braku sa Asminom pretrpela nasilje, odnosno da je nekoliko puta udario, ti si nama ispričala da si imala slično iskustvo, slobodno ću reći i gore - rekla je Maša.

- Mnogo gore, ovo što se meni desilo su batine, bivši dečko mi je upao u kuću i tukao me 4 sata bez prestanka - rekla je Vladana.

- Zašto? 😰

- Ostavila sam ga i on nije video svrhu svog života bez mene, ja sam stvarno mislila da će me ubiti, jer je vikao: Završičeš kao Ksenija Pajčin, iznova i iznova... I da nisam u treningu, da nemam izgrađene mišiće, ne znam iskreno da li bih preživala - ispričala je bivša zadrugarka.

Uprkos tome što je nakon napada završila u urgentnom centru, Vladana nije prijavila zločin policiji jer je strahovala da bi mogla biti ubijena nakon što on izađe iz pritvora.

Foto: Printscreen YouTube / RED TV

Takođe, Vladana je uporedila nasilje koje je doživela sa onim koje je Aneli preživela, navodno od Asmina u braku. Istakla je da jedno polomljeno rebro nije ništa u poređenju sa batinama koje je ona dobila, te kritikovala rijaliti učesnike koji traže sažaljenje i plaču pred kamerama.

- Nisam htela zato što mi je muka od tih što glume žrtve i posle 10 godinu dođu i cmizdre zbog jednog slomljenog rebra! - rekla je Vladana.

- Mogu samo da poručim da prekinu da cmizdre - rekla je Vladana i nastavila 👇

- Zamsili da sam se ja vratila njemu, da li bih imala pravo da kukam? Odem javno da ispričam, on je mene tukao tad, da cmizdrim, da se ubijem od plakanja, sledeću emisiju ispričam, ja sam se pomirila sam njim, pa me ponovo tukao - dodala je.

Detaljnije u videu ispod 👇

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.