Stanija Dobrojević bez dlake na jeziku otkrila da li je Asmin Durdžić nasilan

Starleta Stanija Dobrojević u emisiji na Pinku je progovorila o odnosu sa Asminom Durdžićem, gde je otkrila da li je on nekada bio nasilan prema njoj, budući da bivša partnerka Aneli Ahmić je isticala u nekoliko navrata da je imao crne faze tokom odnosa. 

Stanija bez dlake na jeziku otkrila je kako se Asmin ponašao prema njoj, te da li je primetila da on ima neke nasilničke momente. 

- Ne, a bilo je situacija kada je to mogao da uradi, jer sam i ja izazivala. Da se bilo šta desilo, ja bih to iznela javno ili ne bih bila sa njim. Ne znam šta će da bude sutra, ali do sada nije bilo tako. Trudila sam se za tu ženu da ne kažem nijednu lošu reč - rekla je Stanija, pa se osvrnula na abortus Aneli Ahmić:

Foto: Printscreen Instagram @aliibaba_durzic / Pink.rs

- To je baš teška tema, osetljiva. Žao mi je što se to desilo, jer su obećavali, mogli su da imaju zrelu i lepu ljubav...Teška situacija, ja sam uvek na strani žena, ali ostanem suzdržana jer me njeni toliko napadaju. Asmin je surov, jer kaže: "Da ona mene nije tako blatila, kada izađe, sve bi bilo u redu, odnosi bi mogli da budu okej", kaže: "Ako je ona unutra, što mi rade napolju ovo?", on je baš brutalan. Najveći blam mi je bio šta će familija da kaže - rekla je Stanija

Autor: republika.rs