Otkrio joj kroz ĆĄta je sve proĆĄao zbog nje đŸ€·â€â™€ïž

Noćas su se na zadovoljstvo nacije najzad suočili Miona i Stanislav, zbog čega su Ơa i Maja zavrơili na aparatima. Stanislav je otkrio zbog čega je uơao u Elitu.

Tokom maratonskog razgovora, oni su izneli sve detalje njihovog odnosa, pa je Stanislav otkrio i da je zbog Mione ostavio devojku. Tokom razgovora saznali smo i da je Miona Stanislavu preturala po telefonu, jer su mu devojke slale poruke:

ZaĆĄto si uzimala moj telefon a ja ti nisam dao da uzmeĆĄ. Ć ta si naĆĄla u njemu?
Vidi, svaĆĄta sam naĆĄla. Poruke sa ĆŸenskim osobama, javljale su ti se devojke a ti si brisao poruke. Na moje oči si brisao, dokaĆŸi da nisi odgovorio kad si obrisao.

Stanislav joj je potom sasuo u lice da smatra da je Ć a mnogo gori prema njoj, te da se ona u odnosu sa njim ponizila.

Mislim da je puno gore to ĆĄta ti on radi. Dok nisi ĆŸivela kod mene, nisam znao da će odnos biti 100% čvrst i zato sam to radio. On te sramoti na javnoj televiziji, govori ti katastrofalne uvrede, nisi ti maloumna da ne kontaĆĄ neke stvari, tvoje samopoĆĄtovanje srozao je na minimum. Svaka razumna osoba vidi da to nije normalno. Ja ne mogu da te prepoznam sada i kad si ĆŸivela kod mene. To divljačko ponaĆĄanje tvog dečka mi je katastrofalno. Kad sam video ĆĄta se deĆĄava, ja sam napravio haos. Ja znam kakvo je moje druĆĄtvo, nisu oni papci, već su mi slali istinu. Da li je normalno da neko spominje bivĆĄeg, ta ljubomora i ti prebačaji, ne mogu da verujem da neko moĆŸe dopustiti takvo poniĆŸenje.

Miona je potom odgovorila da Ơa jedini veruje da će sa njima napolju biti sve u redu. Potom ju je Stanisalav podsetio da je on zbog nje ostavio bivơu devojku.

Od svih ljudi na svetu samo on u to veruje. U to vreme kad smo tek krenuli viđati ja sam bio u odnosu sa Leom. Ja sam zbog tebe ostavio Leu i to nije bilo sigurno, da sam hteo neơto sa drugom bio bih,ne bih ostao sa tobom.

Miona je potom otkrila da je prvo sa Ơa bila prijatelj, te da mu se poveravala za stvari zbog kojih je bila nesigurna, kao ơto je svingeraj, te da je on onda počeo da napada Stanislava.

Ja sam prvo bila prijatelj sa njim i onda sam mu pričala za moja nepoverenja. Ja sam mu pričala za svingeraj i da li mu je to normalno. Ja sam te branila svaki put i rekla sam mu da ne priča niơta o tebi. U početku smo imali svađe jer sam te ja branila i onda ustajeơ ti i govoriơ da sam dozvolila da te blati.

Stanislav joj je potom rekao da njemu njegovo ponaơanje nije normalno, te da bi on takvu osobu odmah ostavio, jer niko nikog ne treba da kontroliơe. Potom je otkrio i da je pokuơao da dođe do nje tokom prvih meseci, te da ga je čak i obezbeđenje sklanjalo.

Mi smo bili svi u separeu jedne večeri, a pored u separeu je bila jedna ĆŸenska i drug je okačio stori i napisao ful haus. Svi smo podelili stori. Odmah sutra ujutru novinari su objavili kako izlazim po splavovima sa devojkama. Onda sam ja imao griĆŸu savesti i pokuĆĄavao sam na sve načine da ti poĆĄaljem poruku. PokuĆĄavao sam da ti poĆĄaljem neki znak. Onda sam se setio da stavim medu i negde da se napiĆĄe "bebeks" da se setiĆĄ da je od mene, kao da ĆĄalje Danica jer moje stvari nisu hteli da unesu. Ja ĆĄta da uradim nisam znao, uzmem dron i dođem tu, napiĆĄem flomasterom za tebe i onda sam ga pustio. Ostavio sam telefon i slika mi se izgubila, nestala mi je baterija i tad su me videli ovi iz obezbeđenja, pa sam morao da odem.

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: redportal.rs