Majka udarila na Janjuša, sestra na Asmina 😁

Aneli Ahmić je ušla u Elitu kako bi iznela svoju istinu o odnosu sa bivšim Asminom Durdžićem, koji je ušao u vezu sa Stanijom Dobrojević. I dok je rat sa bivšim i dalje trajao, ona je našla novu ljubav, Marka Janjuševića Janjuša, sa kojim je započela još turbulentniji odnos. Na kraju je ostala trudna, a dete je juče i abortirala. 💔

Janjuš je nastavio da je krivi za krah njihove veze, a njen abortus rešio je da prokomentariše i njen bivši Asmin Durdžić koji je za isti odlučio da okrivi njenu sestru Situ. Sada su njena majka i sestra odlučile da se preko Instagrama obračunaju sa Anelinim bivšim partnerima. 😂

Foto: Instagram.com/@normabel500mg

Njena majka Jasmina odlučila je da pokaže koliko joj se Janjuš zgadio. Ona je na svom Intagramu objavila sliku bivšeg košarkaša na kojoj se vidi kako ga teši Jovana Tomić Matora i ostavila komentar:

Smrad abortirao, Matora ga teši.

S druge strane, Sita je odgovorila Asminu koji je za Anelin abortus okrivio nju, rekavši da ju je stigla karma:

Ja sam strogo protiv abortusa, a za ovaj abortus je monstrum Sita kriva. Uništila je još jedno nerođeno dete kao što je uništila živote tuđe dece i svoje dece, ali i Nore i svih.

Sada se za portal Pink.rs oglasila Sita, koja je odlučila da Asminu odgovori:

Ovaj treba prvo da se skine sa svega šta konzumira, pa da daje izjave, pošto se ovde apsolutno ne može povezati ništa ni sa čim, šta ovaj tata monstrum priča. Neka mi neko prevede šta je pesnik hteo reći, ne zna ni on sam.

Šta će ovim povodom večeras reći Stanija, ostaje nam da saznamo! 😏

Autor: redportal.rs