Kaje se što je ponovo ušao u vezu u rijalitiju 🤷‍♀️

Marko Janjušević Janjuš se ponovo našao u centru pažnje nakon što je Aneli juče abortirala njihovo dete. Već drugi dan se nižu osude na njegov račun. Međutim, on na sve načine pokušava da se opravda, dotle da je odlučio da svu krivicu svali na Aneli, pa čak i da stane na stranu njegove bivše žene koja je odlučila da podnese tužbu protiv Aneli. 😲

Janjuš je bio tema i današnje ankete, jer učesnici biraju osobu koja ih je najviše razočarala. Njega je prvo osudila Slađa Poršelina:

Što se tiče ove teme, niko me nije očarao, da bi me razočarao. Na prvom mestu je Marko Janjušević, imala sam jako lepo mišljenje prošle sezone, ove godine se sam sebi us**o u život, ne mogu da verujem da se ovako ponašao prema jednoj trudnoj ženi.

A potom se na njega obrušila i Maja Marinković, Janjuševa bivša devojka koja je i sama abortirala njegovo dete:

Na prvom mestu je Janjuš u odnosu prema Aneli, svi postupci i njegovo ophođenje prema njoj, uvrede, nasrtanje na trudnu ženu, pa spinovanje priče, meni je to užasno i jezivo. Mislim da sam i previše rekla kada je to u pitanju.

Potom je i sam optuženi odlučio da iznese svoje mišljenje i za osobu koja ga je najviše razočarala izabrao Aneli, jer je dete abortitala bez njegovog odobrenja:

Smatram da zaslužujem da budem na ovoj anketi, jer smatram da sam sebe razočarao i ljude koji me vole, što sam sebi dozvolio da emocije ne ostavim sa strane, već da sebi dozvolim da opet uđem u odnos ljubavni u rijalitiju. To je, za mene, jedina mana u rijalitiju i sebe smatram krivim i sebe sam razočarao, da ovo sve što se dešava i treba da mi se desi, jer ne razmišljam kao drugi tokom boravka u rijalitiju...Prva osoba je Aneli, smatrao sam te velikim mangupom i ne mogu da verujem da ti nisi shvatila da li ti meni značiš. Nisi trebala sama da odnosiš odluke, nisi trebala da abortiraš, da si imala mozga, nisi trebala sa mnom da se svađaš.

Na Anelinu konstataciju da je on sam prošle nedelje rekao da ne želi dete, Janjuš je pokušao da svu krivicu svali na nju:

Nisam nijednog trenutka rekao da ne želim dete. Svašta si mi rekla ovde...Ništa se ti i ja nismo dogovorili i treba čovek da me pusti da pričam. Ako si ikada imala osećaje i emocije prema meni prave, možda će ti jednog dana biti žao.

Aneli je potom pala klapna, te je zaurlala:

Ti meni pričaš da će mi biti žao, a ja sam juče bila na operacionom stolu. Sram te bilo! Tvoja žena me tuži, a ti je podržavaš da me tuži, juče se vratila sa kiretaže, potpistujem tužbu.

Više pogledajte ⏬

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Autor: redportal.rs