Reprezentativac Paname stigao u Beograd

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na Zlatiboru gde se pripremaju za novu sezonu u kojoj će pokušati da osvoje novu duplu krunu, ali i ponovo zaigraju u Ligi šampiona. Crveno-beli će kroz plej-of probati da dođu do najboljeg fudbalskog takmičenja.

Od završetka sezone mnogo toga se promenilo, a najviše igrački kadar. Kapiten Dragović je otišao, a prodati su Stamenić i Bukari.

Uprava kluba vredno radi na dovođenju novih pojačanja, a danas je na stadionu Rajko Mitić predstavljena zamena za Bukarija. U pitanju je reprezentativac Paname Puma Rodrigez.

View this post on Instagram

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

IZVOR: IG / crvenazvezdafk

Na promociji Puma je rekao:

Zaista sam mnogo srećan, zbog prilike koja mi je ukazana, zahvalan sam klubu na tome. Došao sam ovde sa velikom željom i entuzijazmom, veoma sam srećan zbog toga. Imao sam priliku da igram u prvoj ligi Portugala, takođe sam debitovao i u španskoj Primeri. Igrao sam i na Svetskom prvenstvu u Rusiji sa reprezentacijom Paname i to po prvi put u istoriji. Mnogo sam srećan zbog toga.

Puma je potpisao trogodišnji ugovor sa mogućnošću da saradnja bude produžena još na jednu godinu. Novo pojačanje će se ubrzo priključiti četi Vladana Milojevića na Zlatiboru.

Autor: redportal.rs