Natalija Jokić viđena sa trudničkim stomakom, prenose mediji

Natalija Jokić je izgleda trudna po drugi put! Nakon ćerke Ognjene koja je rođena 2021. godine sada bračni par Jokić čeka drugo dete, prenosi Sportal. Ona se sa suprugom nalazi u Somboru gde su stigli nakon kraja NBA sezone, a Nikola je stigao da oduševi meštane i da odigra basket u kraju sa drugovima.

Navodno je Natalija Jokić viđena sa trudničkim stomakom, a kako generalno trostruki MVP NBA lige krije detalje svog privatnog života od javnosti za sada se ne zna ništa više od spelukacija da je Natalija trudna. Ognjena Jokić je česta na tatinim utakmicama u NBA ligi, a Nikola ju je sa sobom vodio čak i na neke hokej mečeve, pa i na šampionsku proslavu Denver Nagetsa povodom osvajanja titule prošle godine, prenosi Mondo.

Što se Natalije tiče ona je stara ljubav Nikole Jokića. Venčali su se 2020. godine, ali su zajedno još od tinejdžerskih dana i neke prvobitne ponude velikih klubova sjajni centar je odbio kako bi mogao da ostane sa njom. Za sada su u skladnom braku i imaju jedno dete, a Ognjena bi uskoro mogla da dobije brata ili sestru. 

Autor: mondo.rs