Sigurno je lažni Šmit posavetovao Zukana da se od Sarajeva do Brisela najbrže stiže tako što će kao "osvedočeni mirotvorac", Atila 21. veka, pregaziti sve na tom putu.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik reagovao je na izjave ministra odbrane BiH Zukana Heleza i Kristijana Šmita

On je na svom Instagram nalogu napisao:

- Paradigma BiH u jednoj fotografiji. Srdačan zagrljaj lažnog Šmita i Heleza.Širok osmeh i odsustvo sramote. Prvi koji se lažno predstavlja kao čuvar mira i drugi koji neskriveno priziva rat. Verovatno je ovaj prvi drugome "oštro" saopštio da su prijetnje temelj demokratije, da je prizivanje rata oličenje mirotvorstva, da je mržnja osnov suživota!

EU put BiH teško da je zaobiđen u ovom iskrenom i prijateljskom ćaskanju. Sigurno je lažni Šmit posavetovao Zukana da se od Sarajeva do Brisela najbrže stiže tako što će kao "osvedočeni mirotvorac", Atila 21. veka, pregaziti sve na tom putu. Put do zvezda posut je trnjem. A njih dvojica iz najmračnije prošlosti žele da se vinu u visine.

Ljudi opasnih namera, bolesnih ambicija, bez skrupula i moralnih stega.Fotografija za muzej tamne strane Evrope.Slika potonuća BiH.Opomena Bošnjacima.

IZVOR: X / MiloradDodik

Autor: Redportal.rs