Sutra promocija

Nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević po 3. put će sesti na klupu crno-belih, a danas je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, prenosi Sportal.

Promocija novo-starog trenera zakazana je za sutra u 14.00 časova.

Stanojević je uspeo 2010. posle osvajanja duple krune u Srbiji da uvede Partizan u Ligu šampiona, u poslednjem mandatu je dugo bio u borbi za titulu protiv Crvene zvezde.

U Humsku sa sobom dovodi veliki broj saradnika. Asistent će mu biti Radomir Koković, nekadašnji fudbaler Rada, a kasnije trener Voždovca, Radničkog iz Niša i Goztepea.

Uz Stanojevića će biti i Milan Kuljić, čovek sa velikim iskustvom u trenerskom poslu i jedan od instruktora FSS na polaganjima za trenersku licencu.

Tu je i Branislav Vukašinović, dugogodišnji Stanojevićev saradnik. Iz kadetske selekcije Partizana u stručni štab prvog tima biće prekomandovan Đorđije Ćetković, dok novi trener golmana Aleksandar Kirovski.

Foto: redportal.rs/M.V.

Analitika će biti poverena Lazaru Tomiću i starosedeocu Milošu Podunavcu. Jedan od kondicionih trenera će i dalje biti Miša Filipović, a iz dosadašnjeg stručnog štaba ostaje i Marko Jovanović.

Bilo je jasno još nakon odlaska Igora Duljaja da je Nađ prelazno rešenje, došao je i kraj sezone, a nakon dugačkih pregovora Miloša Vazure i Stanojevića, poznati stručnjak je ponovo preuzeo beogradski klub. ⚽

Osim Partizana, Stanojević je najviše vremena proveo u Kini, gde je vodio čak četiri kluba. Radio je još i u Makabiji iz Haife, PAOK-u,, kao i Konjasporu, gde je imao poslednji mandat pre Partizana. Ipak, njegova misija u tom timu je neslavno završena.

Autor: sportal.blic.rs