Ima li granica u hvatanju većeg broja pregleda za marketare

Snimak koji promoviše jedan preparat i koji je objavljen na društvenim mrežama nije se baš dopao korisnicima mreža. Reklama za proizvod je trebalo da očigledno bude šaljivog karaktera, ali je mnoge uvredila i naišla je na oštre kritike. U reklami se prvo pojavljuje devojka koja govori:

- Rekao mi je da sam suviše debela i da neće devojku koja ne može da stane u veličinu 'S' - a onda se na snimku pojavljuje sagovornik devojke, stariji muškarac, koji joj odgovara: - Pa, lepo ti je rekao čovek. Devojka opet odgovara: -Pa, dobro, možda sam se malo ugojila, ali... -

IZVOR: X / MIKALIRIKA

Gospodin tada odgovara - Nije možda, neog jesi. A i rošava si i bubuljičava si, ličiš mi na Bonžitu. Uzmi ovaj preparat protiv akni i bubuljica i barem se njih reši.

Mnoge ljude je nasmejao video objavljen na mrežama, ali su mnogi ostali šokirani, baš zbog toga što im ovakav sadržaj nije bio "šaljiv", već uvredljiv. "Užas", "Kakva idiotska reklama. Ovo je diskriminacija.", "Bolest", "Ne znam ko je ovo smislio", bili su neki od komentara.

Autor: redportal.rs