Tukao i davio nesrećnu devojku 💔

Blanka C. (28) iz Frankfurta obožavala je žurke i volela da izlazi, a nije ni slutila da će jednog dana na tako zabavnom mestu upoznati čoveka koji će je ubiti, piše Telegraf.rs.

Nesrećna devojka je u baru upoznala maloletnog Muhameda Alija S. koji ju je navodno pretukao i zadavio zbog seksualne frustracije. Naime, oni su iz izlaska, gde su popili nekoliko pića i drugih opijata, otišli pravo u stan gde su se dogovorili da imaju seksualni odnos.

Kako prenosi Bild, seksualnu frustraciju u momku izazvalo je to što nije mogao da ima erekciju, a još više ga je iznerviralo kada se Blanka nasmejala.

- Prebio ju je, davio i ugušio - rekla je tužiteljka Konstanca Jung i dodala da je muškarac visok 190 centimetara verovatno poludeo zbog ranjene muškosti.

Muškarac je bio jako brutalan, a na kraju je deo zločina rešio da snimi pa se pohvalio rečima:

- Ubio sam je - rekao je.😡

Policiju je o zločinu obavestio svedok zbog čega su oni odmah reagovali i ušli u Blankin stan.

Samo nekoliko sati nakon što je zločin otkriven, osumnjičeni je uhapšen u stanu svojih roditelja u četvrti Bonames, desetak kilometara od mesta zločina u Frankfurtu.🚨

Osumnjičenom mladiću ne preti doživotna kazna zatovra zbog ovog svirepog obustva jer u krivičnom pravu za maloletne osobe postoje samo kazne do 10 godina zatvora, kako je objasnila tužiteljka.

Autor: Telegraf.rs