Video je objavljen sa ODREĐENIM CILJEM 🤷‍♀️

Šon „Didi“ Kombs veruje da snimak na kojem je tukao tadašnju devojku Kejsi ne daje punu sliku o događaju. To je za medije otkrio izvor blizak reperu.

Njegovo je mišljenje da je video objavljen sa određenim ciljem i da je sve bilo smišljeno, kako bi mu odvukli pažnju od racije, kada je policija upala u njegovu kuću.

U uznemirujućem videu, koji je CNN objavio 19. maja, vidi se 54-godišnji osnivač Bad Boy Records-a kako napada Kejsi — rođenu kao Kasandra Ventura — u martu 2016. Na snimku, Kombs je jurio pevačicu kroz hodnik sada zatvorenog hotela InterContinental u Los Anđelesu dok je oko struka nosio samo peškir.

Dok je Kejsi pokušavala da uđe u lift kako bi pobegla, njen tadašnji dečko ju je zgrabio za potiljak i bacio na pod. Dok je pevačica nepomično ležala na podu, Kombs ju je šutnuo, a potom vukao kroz hodnik. Na snimku se vidi i trenutak kada ju je gađao staklenom vazom.

Nakon što se video pojavio u javnosti i postao viralan, reper se javno izvinio:

Moje ponašanje na tom snimku je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom videu. Stidim ih se.

Kejsi se takođe oglasila, zahvalivši se svima na podršci, objasnivši da će se uvek oporavljati:

Sa puno truda i rada, danas sam bolje, ali uvek ću se lečiti od prošlosti.

Objavljivanje video snimka usledilo je nedeljama nakon što je Državna bezbednost izvršila raciju u Kombsovim kućama u Los Anđelesu i Majamiju. Ona je u vezi sa istragom o seksualnoj trgovini koja je u toku. Kejsi je podnela tužbu protiv svog bivšeg u novembru 2023, optužujući ga za silovanje i zlostavljanje. Iako je Kombs negirao njene navode, nagodili su se sledećeg dana.

Autor: redportal.rs