Ovo je priča o životu i pobedi nad bolešću koju svako treba da čuje! 💪💖

U najnovijoj epizodi podkasta Na liniji života sa Nemanjom novinar i voditelj Nemanja Vujičić ugostio je srpsku influenserku Nastasju Nedimović, koja je podelila svoju potresnu, ali i inspirativnu priču o borbi za život. 💪 Nastasja je otvoreno govorila o suočavanju sa rakom, strahovima i strepnjama koje su je pratile kada je saznala za svoju dijagnozu. 😏

Sa samo 27 godina, Nastasji je dijagnostikovan neizlečivi, hronični rak koštane srži, a šest godina kasnije, tokom trudnoće, ponovo se suočila sa istim problemom. Dok se radovala dolasku novog člana porodice, bila je preplavljena strahom za svoj život, ali i za život svog deteta.

Nastasja je danas potpuno zdrava i živi sa porodicom u Novom Sadu. Sa suprugom Nemanjom, devetogodišnjom ćerkom Mijom i sedmogodišnjim sinom Vukom, gradi novi život bez bolesti. 💖

Foto: Instagram.com Pink.rs /Redportal.rs

Uvek sam dobro, uvek pronalazim načine da budem dobro, u tome je ključ... Brzi život nas je naterao da samo uplivamo u nešto, radimo, deca rastu, vodimo ih na treninge, vannastavne aktivnosti, odjednom deca na fakultetu, unuci... Stalno nešto čekamo. Teško je živeti u sadašnjosti, u trenutku, u tome što nam se trenutno dešava.

Nastasja, bivša reprezentativka i sudija u vaterpolu, danas je poznata influenserka sa pola miliona pratilaca na Instagramu pod imenom @cancerinfluencer. 📱 Njena priča i svakodnevni postovi o zdravlju, trikovima i receptima motivišu i pružaju podršku mnogima koji se suočavaju sa sličnim problemima. Osim toga, autorka je tri knjige recepata Imunomania. 👩‍🍳 Dva kuvara sadrže zdrava jela za svakodnevnu pripremu, dok treći donosi recepte za zdrave napitke, šejkove i sirupe.

Nastasjina borba i pobeda nad bolešću služe kao inspiracija mnogima, a njeno prisustvo na društvenim mrežama postalo je poput svetionika za one koji se bore s rakom. 💖

- Tu sam, ja nikoga ne otpisujem. Nisam dozvolila ni lekarima, kad su rekli: Hej, ti si otpisana, ni za sebe, a kamoli za druge. Takav smo narod, kada ti kaže neko da nisi dovoljno dobar, jak, snažan... Da nisi dovoljan, onda mi kažemo: E, sad ćeš videti da li nisam dovoljan - priča ona i ne krije da je, iako suludo zvuči, zahvalna na svemu što joj se desilo:

- Sve se dešava s nekim razlogom. Koliko god da je loše to što se meni desilo, opet sam na neki način, glupo je reći, zahvalna na tome što mi se desilo, jer sam ja promenila mišljenje, moja bliža okolina... Više cene život. Najzdraviji ljudi, kojima ništa ne fali, mi se javljaju i kažu: Hvala ti, jer sada znamo još više šta imamo u životu.

Nastasja je detaljno govorila i o svom toku lečenja, tačnije fazama.

- Istog momenta kada sam saznala za dijagnozu, ja sam odmah odlučila, po svom nekom nahođenju, neću više da jedem meso, šećer, veštačke zaslađivače, brašno... To je bilo neko moje opšte znanje... Industrijska hrana, ne moram nikoga da pitam, da znam da to nije dobro i nije dobro za naše telo... ali to ne sme ni da se naziva hranom - rekla je Nastja i dodala da je puno razgovarala sa sobom, suprugom, majkom, te istakla da danas ljudi nemaju sa kim da pričaju o ovim stvarima!

Ceo razgovor Nemanje i Nastasje možete čuti u videu ispod 👇

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.