Dolazi dete, sve se menja, kazao je Terza

Sinoć je, osim dugoočekivanog suočavanja Asmina i Aneli, došlo i do iznenadnog ulaska majke Milice Veličković u rijaliti Elita 7. 📺Milica, koja je nedavno saznala da je trudna sa Terzom, dobila je priliku da se nakratko vidi sa majkom zahvaljujući Velikom Šefu, koji je odlučio da joj priredi ovo iznenađenje u Rajskom vrtu. 💖

Razgovor sa majkom doneo je Milici veliko olakšanje. Nakon susreta, Milici kao da je pao kamen sa srca, a ona je rekla i da sada može da uživa u trudnoći bez brige. Milica je priznala da je jedino čega se plašila bilo to da će njena majka biti posramljena što je zatrudnela u rijalitiju. 😏

Foto: Printscreen YouTube / Pink.rs

- Kako se osećaš sad, kad ti je došla majka - upitao je Milan.

- Pa lakše, sad mogu da uživam. Bila sam pogubljena, ispitivala sam šta je ko rekao. Najviše sam se plašila da nju nije blam što sam zatrudnela u rijalitiju. Nisam očekivala da će doći - odogovorila je Milica.

- Kako ti se učinila reakcija tvoje majke kad si pitala šta kažu Terzini - upitao je Milan.

- Ništa mi nije rekla u tom momentu. Skontala sam po njenoj faci i tonu da nije bilo neko preterano oduševljenje - odgovorila je Milica.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

- Odnos nam je bio turbulentan ovde, pitanje je bilo da li ćemo uspeti - dodao je Terza.

- Moja mama je razvedena žena i brak joj nije bio idealan. Mislim da se ovakav naš odnos može naći i napolju. Mama vidi da se volimo. Bitno mi je da prihvate dete - kazala je Veličkovićeva, kako prenosi Pink.rs.

- Drago mi je što joj je došla majka. Neću živeti sa mamom i tatom, imam 23 godine. Naš je odnos bio od sjaja do očaja. Normalno da će ljudi da razmišljaju da li mogu da budem pravi otac, ali ja se radujem svakom danu. Dolazi dete, sve se menja - kazao je Terza.

Detaljnije u videu ispod:

IZVOR: YT / Pink.rs

Autor: Redportal.rs / K.Đ.