Pomogao im u organizaciji venčanja 💐

Ako ste mislili da ste čuli sve neobične ljubavne priče, možda se ipak varate. Naime, Indijac se zaljubio i na kraju oženio svoju taštu uz blagoslov svog tasta.

Ova bizarna priča počinje tragedijom. Nakon smrti supruge Sikandar Iadava, otac dvoje dece se preselio sa njenim roditeljima u selo Her Moti u Biharu. Vremenom je veza između 45-godišnjeg Sikandara i njegove tašte Gite (55) prerasla u romantičnu vezu koju su mogli samo da kriju. Kako su glasine o njihovoj tajnoj aferi počele da se šire selom, Gitin muž je postajao sve sumnjičaviji i jednog dana uhvatio je njih dvoje u romantičnom zagrljaju koji je potvrdio njegove strahove. Besan, čovek je skrenuo pažnju na aferu Pančajatu (seosko veće), zahtevajući da se stvar reši.

Nakon što je čuo Dilešvarov izveštaj, Pančajat je pozvao zeta da čuje njegovu verziju priče. Na opšte iznenađenje, Sikandar je otvoreno priznao aferu sa majkom svoje pokojne supruge, tvrdeći da se zaljubio u nju. Nakon što je Gita priznala svoju ljubav prema Sijandaru, savet je pristao da formalizuje njihovu vezu tako što će se venčati. Čak se i Dilešvar predomislio nakon što ih je video kako priznaju svoju naklonost jedno prema drugom i pomogao je u organizaciji venčanja.

U viralnom videu koji već nekoliko sedmica kruži na X, Dilešvar kaže novinarima da je bio srećan što je organizovao Sikandarovo i Gitino venčanje. Drugi snimak prikazuje Sikandar kako kiti čelo svoje nove neveste sindorom, ne jednom već 4 puta, uz klicanje lokalne gomile koja se okupila da proslavi njihovu zajednicu.

Indijski mediji izveštavaju da je Sikandar Jadav svečano doveo Gitu Devija u svoj dom, ali je nejasno da li će Dilešvar takođe nastaviti da živi sa njima.

IZVOR: X / @HalchalPriya

Autor: REDPORTAL.RS