Fondacija Porodica prikuplja novac za dečju onkologiju

Pre 25 dana, Nikola Rokvić krenuo je peške iz Beograda do Egine kako bi prikupio novac za dečiju onkologiju. 💖 Iako su juče on i njegova uspruga podelili najlepše vesti da su sredstva skupljena, Nikola nastavlja hrabro do zacrtanog cilja, a sada se javno zahvalio na još jednoj velikoj donaciji. 🧐

Naime, pozamašnu cifru uplatili su Jelena i Novak Đoković zbog kojih se pevač oglasio. 👇

- Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio – rekao je Nikola, piše Grand, prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube/Blic

Podsećamo, Nikola je juče otkrio koliko je srećan zbog velikog odaziva koji je njegova misija izazvala. 💖

- Ljudi, uspeli smo! Prvi od naših ciljeva je ostvaren, skupili smo sredstva da pedijatrijsku onkologiju, ali ne smemo da stanemo. Idemo dalje, nastavljamo da prikupljamo novac, a sledeći cilj je prikupljanje novca za dečiju onkologiju u Nišu. Danas je 24. dan, a ja nastavljam putem Egine. Danas proslavljamo svetski dan porodice, a mi vam želimo da je čuvate i negujete kao nešto najvrednije – poručili su Bojana i Nikola.

Autor: Pink.rs / Redportal.rs