SANDRA: Pojurila sam ga jer nisam htela ponovo da se maltretiram oko lične karte. 😍

Pevačica Sandra Rešić imala je neprijatnu situaciju u Parizu kada je migrant napao nju i drugaricu pokušavajući da im otme torbe.

Dok su šetale jednom ulicom u centru Pariza, jedan migrant je prišao i Sandri oteo torbu. Umesto da se uplaši, Sandra se razjarila! Bacila je kese koje je nosila i potrčala za njim. Ubrzo ga je stigla, zaskočila ga je s leđa, oborila ga je na zemlju, okrenula i počela da ga udara pesnicama. Ljudi koji su sve gledali sa strane ostali su u šoku. Njena prijateljica je kasnije rekla da mu je Sandra čak polomila i nos - rekao je izvor Telegrafa za domaće medije, a Sandra je potvrdila priču.

Sandra je zatim rekla:

- Jeste, pokušao je da me opljačka. Oteo mi je torbu, nije stvar u tome šta sam unutra imala, kartice držim u svom telefonu, a mobilni telefon mi je bio u ruci kao i svaki put. Pojurila sam ga samo jer nisam htela ponovo da se maltretiram oko lične karte, mrzelo bi me da idem sve to ponovo da vadim. Da sam bez svega toga ostala, morala bih da idem u ambasadu, da bih posle mogla da se vratim u Srbiju. Više sam bila uplašena i to je bila moja instinktivna reackija - rekla je pevačica za Scandal.

Autor: Telegraf/ Scandal