Nagetsi vratili 2 brejka 😎

NBA liga ulazi u završnicu što znači da uzbuđenje dostiže vrhunac. Šampion NBA lige Denver počeo je polufinalnu seriju Zapadne konferencije sa 2 poraza od Minesote na svom terenu. Svima je već u glavi bila metla koju je Minesota spremila, ali ne i igračima Majka Melouna. 🏀

Denver ima MVP igrača, a ima i šampionski gen koji je potvrđen prošle sezone kada je osvojen prsten. Sve to značilo je da se Nagetsi neće predati bez borbe ma šta košarkaška javnost mislila. Posle prednosti Minesote od 2:0 došli smo do izjednačenja!

Nikola Jokić ponovo je odigrao strašnu utakmicu ubacivši 35 poena uz 7 skokova i 7 asistencija. MVP lige je ponovo imao ključnu ulogu u pobedi svog tima, ali je posle meča apostrofirao dobre igre Gordona i Mareja.

Gordon je odigrao sjajan meč ubacivši 27 poena, a promašio je iz igre tek pri kraju utakmice! Marej se upalio u završnici prvog poluvremena kada je uz zvuk sirene postigao koš sa više od polovine terena. Drugo poluvreme je počeo sjajnim koševima što je značilo da Denver sa "zapaljenim" Marejem mora da pobedi.

Do kraja meča gosti su igrali pametno, Jokić je držao loptu i sjajno koristio greške protivnika. Igrali su Nagetsi sve duže napade i na sve načine krali vreme.

Trener Denvera je nakon meča bio prezadovoljan pobedom, a rekao je da njegovi momci imaju veliko samopouzdanje, ali i velika m*da 😎:

View this post on Instagram

A post shared by Edin Enciklopedija (@edinenciklopedija)

IZVOR: IG / edinenciklopedija

Naredni meč igra se u noći između srede i četvrtka, a 6. utakmica 2 dana kasnije.

Autor: redportal.rs