Aleksandar koji je bio u bliskom odnosu sa Anđelom otkrio je da se i dan-danas čuje sa njenom porodicom ☝️

U jednoj od prethodnih epizoda emisije Pitam za druga gostovao je bivši učesnik rijalita Elita. Aleksandar Anđelić iz rijalitija je ispao nešto ranije, a ovom prilikom prokomentarisao je svoj odnos sa bivšom devojkom Draganom Jeremić, ali i trenutna dešavanja u Eliti.

Njegovo gostovanje usledilo je nakon pomirenja Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo. Aleksandar koji je bio u bliskom odnosu sa Anđelom otkrio je da i dan-danas u kontaktu sa njenom porodicom.

- Bili smo dosta bliski unutra. Ušao sam zbog jedne devojke, a unutra mi se svidela druga i da sam ostao malo duže, iskreno ne znam na koju stranu bi me sve to ponelo - rekao je Aleksandar o odnosu sa Anđelom i dodao kakva su njegova očekivanja u vezi njihovog odnosa:

- Mislim da se ona ozbiljno igra sa svima, a i sa Bojanom. Bojani ego ne dozvoljava da prizna da se ova mala igra sa njom. Bojani ego ne dozvoljava da prizna da se zaljubila u Anđelu i da je ova mala zaludela. Od odnosa Bojane i Anđele ne očekujem ništa. Očekujem novu svađu. Pa će ona ponovo da se igra, malo da vrti priču oko sebe. Anđela lepo to radi. Može da radi šta hoće.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs