Aleksić snimao Arkana sa 5 kamera

Glumica Milena Radulović je prijavila Miroslava Miku Aleksića da ju je silovao, a mnoge kolege su pružile podršku njoj i ostalim devojkama. Anastasija Ražnatović je istakla da je kao mala jedno vreme pohađala školu glume kod njega, a malo ko zna da je baš Mika Aleksić snimio "svadbu veka" - Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana.

Foto: Printscreen YouTube/ AP Archive

Upoznali su se tog 11. oktobra 1993. godine na proslavi dana Srpske dobrovoljačke garde u Erdutu. Komandantu je za oko zapala stasita crnka za kojom je i onda ludovala muška polovina Jugoslavije.

Nikada nijedno venčanje u Srba nije izazvalo toliko interesovanje kao što je to bilo slučaj sa, kako su je mnogi prozvali, svadbom veka.

Tog 19. februara 1995. godine sudbonosno DA rekli su najsjajnija folk zvezda jugoslovenske estrade Svetlana Ceca Veličković i Željko Ražnatović Arkan.

Snimanje svadbe organizovao je režiser Miroslav Aleksić, svojevremeno nagrađivani režiser državne televizije koji se nekoliko godina ranije upoznao s Arkanom kada je komandanta Srpske dobrovoljačke garde ovekovečio u Tenji. Aleksić je ceo tok svadbe snimao s 5 pokretnih kamera. Ukupno je snimljeno oko 30 sati materijala od koga je kasnije sačinjena kaseta u trajanju od 90 minuta.

Foto: Instagram.com/cecaraznatovic

Autor: redportal.rs

#MikaAleksić

#cecaraznatović

#pevacica

#svadbaveka