Evo šta joj je tada rekla 🧐

Turneja Od istoka do zapada mlade zvezde Aleksandre Prijović i dalje traje! Prija je nedavno održala 3 velika koncerta u Rijeci u okviru svoje turneje, a predstoji joj još nekoliko! 😎

Ogroman uspeh mlade pevačice kao da je predvidela pokojna Marina Tucaković koja je sedela u žiriju Zvezda Granda kada se Aleksandra takmičila. Aleksandra je tada imala 16 godina, a evo šta je Marina rekla o njoj tada 👇:

- Očigledno pravi profesionalac, to se čuje, iako je jako mlada i ima svega 16 godina. Ali mislim da će od nje biti nešto. Žao mi je što si prehlađena, ali imaš vremena da popraviš svoje pevanje još. Sigurna sam da je život pred tobom i sigurno dobra karijera - rekla je Marina Tucaković, kako prenosi 24sedam.rs.

Foto: Printscreen YouTube

Saša Popović nedavno je govorio da je Aleksandru jedva ubedio da se prijavi ponovo u drugu sezonu, jer je prve godine koje se takmičila ispala u ranijim krugovima i nije stigla do finala. 😟

- Dolazi sledeća godina i ja sam tu kastingovao 18 devojaka i trebale su još 2, i onda sam uzeo baraž iz prošle godine, ko dobije najviše glasova i još te dve devojke da popunimo za tu sezonu. I sekretarica zove Aleksandru, ona je bila u Belom Manastiru, kaže: Neću da se takmičim, eto ispala sam, jednostavno narod nije glasao za mene. I neće, i ja sam onda uzeo slušalicu i kažem: Slušaj, Aleksandra, ovo ti je poslednja šansa, dođi pa šta bude, prođeš prođeš. I te godine je prošla ona i Andreana Čekić i onda u toj 2012-13. je bila fantastična - pričao je on tada.

Foto: Instagram.com / @aleksandraprijovic

Autor: Redportal.rs / K.Đ.