Evo koji je POVOD i šta će obići 😁

Najpoznatija starleta na svetu Kim Kardašijan navodno će u junu ove godine posetiti Srbiju sa svojom decom, kako ekskluzivno saznaje Kurir. Kako pomenuti medij navodi, Kim dolazi u posetu povodom otvaranja prve prodavnice svog brenda u našoj zemlji, a za nju će biti organizovana i posebna proslava. 👇

- Kim stiže u Beograd iz Nemačke, tačnije iz Gelzenkirhena, gde će sa svojim sinovima Sejntom i Psalmom prisustvovati Evropskom prvenstvu, i to utakmici koju naša reprezentacija Srbije u grupnoj fazi igra protiv Engleske 16. juna. Njena deca su veliki fanovi Premijer lige i engleskih fudbalera. Sa Kim će biti i ceo njen tim, a na beogradski aerodrom će sleteti u svom privatnom avionu Kim džet, koji je pre nekoliko godina kupila za neverovatnih 150 miliona dolara. Oni će odsesti u predsedničkom apartmanu jednog od najpoznatijih prestoničkih hotela. Kod nas će se zadržati ukupno dva dana - govori sagovornik za Kurir i dodaje:

- Pored svog ličnog, Kim će ovde na usluzi imati i dodatno 24-časovno obezbeđenje, koje će je pratiti u stopu. Ona u Beograd dolazi povodom otvaranja prve prodavnice njenog modnog brenda u ovom delu Evrope u jednom tržnom centru. Isto veče će biti organizovan i veliki parti u njenu čast, na kom će biti prisutne i neke naše estradne ličnosti sa A liste - priča izvor.

Kim navodno planira da poseti Hram Svetog Save!

- Kim je izrazila želju da tokom boravka obavezno poseti Hram Svetog Save, koji je videla na slikama i kojim je oduševljena, ali i Kalemegdan i deo pored reke. Od organizatora je zahtevala i da joj na raspolaganju bude i izlaz za osoblje koje radi u hotelu, kao i da u svakom trenutku ima deset različitih automobila kao mamce da bi izbegla paparace, koji će je sigurno pratiti non-stop. Pored ovoga, ona očekuje da joj u apartmanu stalno budu buketi svežeg cveća i da im se hrana donosi u sobu. Iz Beograda Kim odlazi u Pariz na mušku i žensku Nedelju visoke mode - završava sagovornik.

Podsetimo, ranije se pisalo da je Kim zapravo prvi put posetila Srbiju još 2017. godine, ali je ova poseta navodno bila organizovana u tajnosti. Ona je tada navodno posetila Uvac.

Foto: Instagram.com / @kimkardashian

Autor: Redportal.rs / K.Đ.