Aida Ćorović ponovo vređa srpski narod

AIDA Ćorović uopšte nije morala da čeka ovoliko dugo da uzme kamen, ciglu, nož, bilo šta i da njime gađa Aleksandra Vučića. Još pre devet godina mogla je to slobodno da uradi u Potočarima, zajedno sa ruljom koja je pokušala da linčuje lidera Srbije, izjavio je član Predsedništva SNS-a Nebojša Stefanović čije saopštenje prenosimo u celosti.

Verovatno je i bila u podivljaloj masi, jer joj je tu baš bilo mesto. Da na groblju, gde se ćuti, žali i iskazuje poštovanje mrtvima, počne da urla i da gađa kamenom, sa namerom da ubije.

Koga da ubije? Čoveka koji je došao u miru, da položi cvet i da se pokloni žrtvama Srebrenice. Da ubije Srbina zbog toga što je došao na pomen bošnjačkim žrtvama.

Foto: Kurir/Ana Paunković

Devet godina Aida Ćorović žali što je Vučić otišao živ iz Potočara. On je, kaže – „opskuran, strašan i zao čovek“ i to je za nju dovoljno za smrtnu presudu, koja je trebalo da bude izvršena još 2015. u Potočarima – ritualno, kolektivno i to na groblju. Ali preživeo je njen neprijatelj, evo ga i danas vodi Srbiju zato što tako hoće ogromna većina njenih građana.

Aida Ćorović ne može da živi sa tim. Traži od Srbije pokajanje, suočavanje, izvinjenje i nikada ne pomene da su prvog koji je iskreno i sa cvetom u ruci došao u Potočare pokušali da ubiju.

Aida Ćorović je u svom poslednjem intervjuu potvrdila i više to ne može da sakriva, da nije nikakav borac za ljudska prava, ni borac protiv rata i mržnje, a ceo život se tako lažno predstavljala. Ona je samo običan ostrašćeni mrzitelj, od onih čiji je kamen u nečiju glavu – gest pomirenja. Njena opsednutost Aleksandrom Vučićem je eksplodirala i za one koji to ranije nisu mogli da vide, evo im prilike.

Autor: Novosti.rs