Zajedno sa Lepom Brenom i Slatkim grehom posetili čuvenu proročicu

Saša Popović i Lepa Brena su tokom devedesetih godina posetili čuvenu Baba Vangu želeći da saznaju što više detalja o svojoj sudbini.

Prvi čovek Granda otkrio je da je posetio proročicu koja mu je ispričala kog datuma će da umre. Sa njim je baba Vangu posetila i cela grupa "Slatki greh" koja je u to doba harala bivšom Jugoslavijom, pa je tada i Lepoj Breni proreknuta sudbina.

Kako kaže direktor Granda, baba Vanga je predvidela raspad njihove čuvene grupe kao i vreme kada će se to dogoditi."Bili smo kod Vange pokojne. Tačno je to rekla! Ja kad sam seo ispred nje ona je samo rekla: "Skini naočare". Ja kažem: "Ne nosim naočare", a ona kaže:

- Sad ću te izbaciti napolje, skini naočare. Rekla je: - Deco, ovo je divno, sve je lepo, ali vi sledeće godine više nećete postojati. I onda mi je rekla ceo život... Aj sad da na pričam. Sve mi je rekla šta će da bude i kako će da bude, i tačno kako mi je rekla... Čak me je i pitala: Hoćeš da ti kažem kada ćeš umreti? - rekao je Popović.

- I ti sada sve znaš? - pitala ga je voditeljka.

- Da. I sve mi se obistinilo, ali pazi, u dlaku! Za pet minuta mi je ispričala ceo život i rekla je: "Dobro pamti šta ću da ti kažem!" Pričala je pola srpski, pola bugarski, pošto je ona u Strumicama. Rođena je tamo, išla je u školu tamo - zaključio je čelnik Grand produkcije u jednoj emisiji.

Autor: pink.rs