Na licu mesta više ekipa hitne pomoći

Više agencija za sprovođenje zakona reagovalo je u petak ujutru po lokalnom vremenu zbog pucnjave koja je prijavljena u srednjoj školi Vilmer-Hačins na jugoistoku Dalasa, javlja WFAA pozivajući se na izvore iz hitnih službi. Nezvanično, povređen je jedan učenik, ali njegovo stanje nije poznato.

Policijski izvori su rekli WFAA da je osumnjičeni uhapšen nešto posle 11 sati, ali detalji o incidentu još nisu dostupni. Nije bilo početnih informacija od zvaničnika o tome da li je bilo povređenih u incidentu.

Izvori su rekli WFAA da je osumnjičeni pobegao prema školskom terenu za američki fudbal, gde je uhapšen.

Srednja škola Vilmer-Hačins, koja je deo Dalaskog nezavisnog školskog distrikta, nalazi se na Lengdon Roudu, blizu međudržavnih autoputeva 45 i 20.

Zvaničnici spasilačke službe Dalasa potvrdili su da su njihove ekipe poslate u školu u 10.36 sati u petak. Zvaničnici policije potvrdili su da su takođe hitno otišli na lice mesta, ali su za detalje uputili na školsku policiju.

Na licu mesta vi]eno je nekoliko ambulantnih voyila i vatrogasnih kamiona na parkingu škole, kao i nekoliko policijskih automobila oko školskog kampusa.

Autor: Telegraf