Pričao da će se oženiti njome, zbog nje nije hteo decu

Holivudski zavodnik Džordž Kluni uživa pored supruge Amal. Par važi za jedan od najglamoruznijih, najlepših i najskaldnijih na svetskoj sceni, a njihov privatan život oduvek je na meti interesovanja javnosti. Svoju intimu oštro čuvaju od svih, a proslavljeni glumac je jednom prilikom napravio presedan i za medije otkrio kako se njegova supruga snalazi u kućnim poslovima.

Miljenik žena širom sveta je pred kraj osamdesetih godina bio je u vezi sa pokojnom koleginicom Keli Preston. Njih dvoje su se upoznali posle njenog razvoda i zajedno proveli skoro dve godine.

Stigli su i da žive zajedno, a onda joj je glumac poklonio svinju koja je postala treći član porodice. Svinji su dali ime Maks, a nakon rastanka Kluni ju je zadržao. Kako su preneli svetski mediji, Maks je u jednom trenutku imao skoro 133 kilograma, ali to nije smetalo da čak i spava u krevetu sa Klunijem. Koliko je bio vezan za nju govori i činjenica da je jednom, kroz šalu, rekao da će se oženiti njome ukoliko stane u venčanicu.

Glumac je godinama važio za večitog neženju, koji nikako da se "skrasi", a spekulisalo se da roditeljsku ljubav nije imao jer je njegova ljubav bila usmerena ka ljubimcu. Ipak, stvari su se promenile kada je Maks uginula, što je Kluni jako teško podneo.

- Svinja koju je zvao Maks uginula je 2006. godine, tako da je tada možda promenio mišljenje da će možda i osnovati porodicu. Obožavao je Maksa, koji je bio veličine stola - rekla je Klunijeva bivša devojka Elizabet Dejli za The Sun.

To se i dogodilo, pa se glumac 2014. godine oženio advokaticom Amal Alamudin i sa njom, tri godine kasnije, dobio blizance Elu i Aleksandra.

Autor: redportal.rs