Od 16. godine se bavi humanitarnim radom i do sada pomogla oko 200 porodica 😇👏🏻

Gošća emisije 2 možda 3 na Red TV bila je Tamara Misirlić, uspešna karatistkinja, studentkinja i osnivač humanitarne fondacije koja je organizovala više od 250 humanitarnih akcija.

Tamara je rođenja 2002. godine u Vranju, a humanitarnim radom se bavi od svoje 16. godine. Za svoj rad je 2022. godine dobila srebrnu plaketu Večernjih novosti u okviru tradicionalne akcije Najplemenitiji podvig godine.

Na Pandino pitanje kako se oseća kada pomaže ljudima kojima je pomoć neophodna, a imajući u vidu da je njena fondacija do sada pomogla oko 200 porodica, Tamara je odgovorila:

Osećaj je neverovatan. Ja sam ovo krenula da radim sa 16 godina. Tad sam još uvek bila devojčica i nisam bila svesna ni samog tog osećaja, ni odgovornosti. Nekako sam krenula svojevoljno, ali sada je to mnogo drugačije. ❤️🥰

O tome šta joj je bio lični motiv za bavljenje humanitarnim radom, Tamara je ispričala:

Do pre par godina, ja sam nekako to skrivala i nisam želela da se o tome puno zna. Inače, rođena sam sa po šest prstiju na rukama i nogama. Tako da, jedno tragično detinjstvo iza mene, mogu slobodno da kažem. Zato što sam se bavila sportom, bila drugačija od ostale dece, išla u papučama, jer me je bolelo kad sam nosila patike... Tako da sam uvek nekako bila drugačija devojčica, ismevana, odbačena od strane vršnjaka i nekako sam uvek stajala sa strane... Tako i sada ova deca koju ja pomažem. Kad čujem priče: drugari nas ismevaju zato što nemamo garderobu, obuću, sobu, živimo bez struje... I onda sam ja u njima videla neku svoju sliku. 🥺

Tamara je dodala i da joj je njena porodica od početka bila najveća podrška, ali da ima i veliki tim koji joj pomaže u svemu.

Celu emisiju možete pogledati ovde:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs