Čarobni kružni tok je jedan od najizazovnijih saobraćajnih deonica za vožnju u Ujedinjenom Kraljevstvu

Oni koji voze ovim kružnim tokom dele se u dve grupe, prva koja vozi sporo i oprezno se kreće, ne napuštajući ga dok se ne oslobodi prostor barem 100 metara ispred njih. I ona nešto iskusnija grupa koja pokazuju odlučnost u preticanju.

IZVOR: YT / WIRED 

Čarobni kružni tok u Svindonu je jedan od najizazovnijih saobraćajnih deonica za vožnju u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nalazi se u središnjoj administrativnoj jedinice Engleske, a prava je avantura za svakoga vozača, piše Gloucestershire Live.

Ovaj kružni tok ima sedam traka, pet malih kružnih tokova koji se okreću u smeru suprotnom od kazaljke na satu, smeštenih oko šestog spoljašnjeg kruga gde se vozila kreću u smeru kazaljke na satu. 

Oni koji voze ovim kružnim tokom dele se u dve grupe, prva koja vozi sporo i oprezno se kreće, ne napuštajući je dok se ne oslobodi prostor barem 100 metara ispred njih. I ona nešto iskusnija grupa koja pokazuju odlučnost u preticanju i manevrisanju kroz gužvu.

- Ovo je saobraćajni pakao - napisao je jedan korisnik na portalu TripAdvisor, a drugi je dodao kako je to 'putno monstruozno rešenje'.

Autor: nportal.rs