Zabrinut zbog posete porodici 🤷🏼‍♀️

Priča se da Hari noćima ne spava zbog predstojeće posete njegovoj otadžbini. Vojvoda od Saseksa će se vratiti u svoju domovinu početkom maja. Njegova poseta će uključiti i specijalnu službu u katedrali Svetog Pavla 8. maja.

Stručnjaci smatraju da je princ u problemu, naročito jer se ne zna da li će mu naputu podrška biti Megan:

Hari je u problemu jer mora da pokaže saosećanje zbog svih teškoća kroz koje prolazi njegova porodica, ali sa druge strane ne sme da uradi niti kaže ništa što bi moglo da ugrozi njegovu ženu.

Hari je poslednji put posetio Britaniju kada je kralju Čarlsu dijagnostikovan rak. Priča se da je poseta trajala samo 12 minuta. Tada nije posetio Vilijama i Kejt, ali sada kada je Kejt dijagnostikovan rak, stvari su se zakomplikovale.

Hari bi želeo da popravi odnos sa njegovom porodicom. Sada je mirniji kad se čula i njegova strana priče. Ipak, to je zbog Megan jako teško učiniti.

Smatra se da je najveći porblem sukob između Megan i Kejt. Uzrok je svađa oko haljina za deveruše, kada je Megan navodno ostala da plače na podu. Stručnjaci smatraju da Kejt ne želi izvinjenje, dok sa Megan stvari stoje drugačije.

Kejt definitivno ne želi izvinjenje, ali Megan definitivno želi... Vilijam misli da je cela stvar oluja u šoljici čaja i ne može da razume zašto njegov brat ne može da preboli takvu vrstu prepirke. Megan i Hari se osećaju povređeno zbog načina na koji su prema njima postupali dok su bili članovi kraljevske porodice, a Vilijam i Kejt osećaju da su loše tretirani kada su Hari i Megan otišli , te kada je kasnije Hari objavio knjigu.

Autor: redportal.rs