Izgradila uspešnu karijeru striptizete, modela i erotske plesačice😈

Nekadašnja sveštenica i majka troje dece Nikol Mičel odgajana je u staroj hrišćanskoj porodici, sve tradicionalne norme su se poštovale, pa se tako udala i suprugu podarila troje dece. Nikol i njen tadašnji suprug su se pridružili evanđelističkoj crkvi, a ta odluka joj je tada promenila život iz korena.

Ta crkva je bila otvorena prema rodnoj ravnopravnosti u sklopu vere, i Nikol je tada počela da shvata da je privlači i isti pol. Godine 2016. nakon što je otišla na predstavu koja je bila orjentisana na LGBT zajednicu, shvatila je da je bis*ksualna i pans*ksualna. 🌈

Ona je odlučila i da objavljuje slike na sajtu za odrasle, kao i da snima klipove sa suprugom koji ju je podržavao i pomagao u svemu. Nakon zajedničkog snimka, on je ipak odlučio da mu se ta ideja ne sviđa, kao i da bi voleo da ona ponovo postane domaćića. Nikol se ta odluka nije svidela i 2020. godine stavili su tačku na svoj brak.

Foto: Instagram.com / @mitchellnikole

- Ta njegova odluka me je pogodila kao grom iz verda neba. Bila sam šokirana i užasnuta, molila sam ga i urlala - otkrila je kako je reagovala na odluku tadašnjeg muža, kako piše Mondo.

Nije želela da živi dvostruki život, pa je zauvek napustila muža, ali i crkvu i u potpunosti se posvetila novom životu. Izgradila je uspešnu karijeru striptizete, modela i erotske plesačice: U početku sam objavljivala samo toples fotografije, a sada primam zahteve od klijenata i snimam videe prema njihovim željama, rekla je za strane medije.

Nikol na Instagramu ima preko 257.000 pratioca sa kojima redovno deli svoje golišave fotke i videe, a popularna je i na sajtu za odrasle OnlyFans gde ljudi plaćaju da bi videli njene eksplicitne fotografije i videozapise. Kako prenose strani mediji za samo jedan mesec zaradila je oko 88.000 evra, a ona poručuje da je nikad srećnija.

Autor: Mondo