Ona je bila moj lek, rekao je Janjuš 💊

Aneli i Janjuš su sinoć tokom trajanja emisije Pitanja novinara raskinuli po ko zna koji put, ali sada je, kako kažu, definitivno! 💔 Pale su teške reči, Janjuš je otpužio Aneli da je lažov, a ona njega da je kockar! 😅

Vidno neraspoloženi i iznervirani, Janjuš i Aneli kroz razgovor su shvatili da više nisu potrebni jedno drugom! 🤷‍♀️

- Aneli, rekla si kod Drveta mudrosti da te jako boli kada Janjuš priča da si folirant - kazao je Darko.

- Da, to je nešto što me najviše povređuje, iskreno. Ja sam njemu to rekla koliko me to nervira. Rekla sam mu da tako daje materijala da me drugi vređaju. Ja sam njemu rekla tokom žurke da je prokockao sve pare, ali to je bila šala, a onda je krenula naša svađa. Iz sitnice nastane problem - rekla je Aneli.

- Rekla si Drvetu mudrosti da ti je dosta toga da dokazuješ Janjušu da si iskrena. Šta je to to što te najviše iznervira? - upitao je Darko.

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

- On mene voli, ali nema poverenja u mene. Nije siguran u moje emocije i u to da ja pričam istinu kad kažem da ga volim. Kad mi kaže da sam folirant, ja imam pravo da mislim da sumnja - rekla je Aneli.

- Rekla si da ti brani da se braniš od drugih. Zbog čega misliš da je tako? - upitao je Darko. 😏

- Tako je. Maja je govorila da sam sponzoruša, vređala me je i ja imam pravo da kažem šta želim. Sve što je meni govorila sada priča Mioni - kazala je Aneli.

- Darko, ja sa imao nameru da s njom pokupam još jednom, ali od sad ne želim. Ja ne želim ovakav odnos. Izmišlja laži. Konstantno laže. Stalno je nesrećna, pa onda prebacuje sve na mene. Ja ne želim ovo više. Sve me ovo smara. Ne ide nam i to je to. Njene laži ne mogu da slušam. Priča mi stalno da sam kockar. Ne bih da je vređam, došao je kraj - rekao je Janjuš. 💔

Foto: Printscreen YouTube / Zadruga

- Kako te nije sramota? - dodala je Aneli.

- Darko, ona ima neke prebačaje. Ne mogu da istrpim neke stvari. Ona je bila moj lek kad mi je bilo najgore. Mislim da nikada nikog nisam voleo ko nju, ali ona nema osećaj - rekao je Janjuš.

- Ti si rekla da ti treba stabilan muškarac. Da li misliš da je Janjuš stabilan? - upitao je Darko.

- Darko, onda hoće da raskine, pa to ti je. To se vidi - istakao je Janjuš.

- Ološu jedan, sram te bilo - rekla je Aneli, prenosi Pink.rs.

Detaljnije u videu ispod 👇:

IZVOR: YT / Zadruga

Autor: Redportal.rs / K.Đ.