Upečatljiv bas i efektna isporuka lirike karakterišu ovu pesmu, koja je obradila konstantno aktuelne teme naše sadašnjice

ANEMOI je prvi singl sa Vibin wit DJ Mono projekta koji je upravo objavljen za Beats per Montenegro etiketu. 😲

U pitanju je hard-kor hip-hop numera koja slavi ženski glas, a zanimljivo je da je ovo i prva traka sa četiri ženska rep izvođača uz Crne Gore.

Foto: mulj.net / musicnonstop.today/NZ

Frenetični bas i efektna isporuka lirike karakterišu ovaj singl dok je realizovana jasno izražena potreba da se na verbalan način lupi šakom o sto i obrade, nažalost, konstantno aktuelne teme od kojih je hronično obolela sadašnjica.

Uz asistenciju Marije Božović na refrenu, dobili smo kolaboraciju više generacija CG rep škole, tako da Labia (česta saradnica Who See klape) i Apro razmjenjuju rime sa sve više prisutnim, predstavnicama najnovije generacije koje idu pod imenima: Jutro i Kurgashian.

Za muziku i aranžman su pored Nikole Rajovića bili zaduženi i Todor Tadić i Marko Ćaćić. Pjesma je snimljena i miksana u studiju Knowhere2Run iz koga iz godine u godinu dobijamo sve više i sve raznovrsniji material.

Za muzički video je bio zadužen Ivan Čojbašić i ekipa Atomic Studija iz Podgorice u kome je spot sniman i montiran. Promo fotografije potpisuje Duško Miljanić dok je za grafičko oblikovanje bila zadužena Adela Zejnilović.

A kako pesma zapravo zvuči, možete poslušati klikom ovde dole. 😄👇

IZVOR: YT / @beatspermontenegro

Autor: redportal.rs