Smatra se da je soba korišćena za uzgoj marihuane

Par je bio prestravljen kada su u svojoj kući došli do nesvakidašnjeg otkrića, uprkos tome što su tu živeli više od četiri godine.

Prilikom renoviranja kuće, par je pomerao tepih u podrumu, kada su primetili veći broj bubašvaba koje su odjednom nestale iza zida. Kada su pogledali malo detaljnije, videli su da je to zapravo gipsani zid koji može da se pomera. Ono što ih je još više iznenadilo je to što su iza zida otkrili metalna vrata koja vode u sobu za koju nisu ni znali da postoji.

Video-snimk objavljen na društvenoj mreži TikTok prikazuje novootkrivenu sobu. U njoj se nalaze samo električne žice i utičnice, kao i veoma stara prostirka.

Komentari su bili uglavnom šaljivog karaktera.

- Taman soba za taštu kad dođe u goste - glasio je jedan od njih.

Među komentarima se takođe i spekulisalo za šta je soba bila korišćena. Na osnovu postojanja električnih žica i utičnica, veliki broj ljudi je smatrao da je soba korišćena za uzgoj marihuane.

Veliki broj komentara je savetovao vlasnike kuće da za svaki slučaj pozovu policiju. Vlasnica je otkrila da je odmah to i učinila, ali da policija nije pronašla nikakav dokazni materijal koji bi mogao da pokaže na neku ilegalnu radnju.

Autor: Reportal.rs