Osumnjičeni je odmah pobegao

Osnovno javno tužilaštvo Đevđelije pokrenulo je postupak protiv državljanina Republike Srbije, osumnjičenog za krivično delo nasilje, navodi Telma.com.mk.

- Osumnjičeni je 31. marta u ranim jutarnjim časovima izvršio grubo nasilje nad licem u ugostiteljskom objektu na benzinskoj pumpi u Josifovu. Dok je napadnuti muškarac sa društvom od 15, 20 ljudi slavio rođenje novorođenčeta u restoranu, osumnjičeni je sedeo za drugim stolom sa drugom osobom - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

- Njih dvojica su pod dejstvom alkohola počeli da razbijaju, udaraju u televizor i prete vlasniku lokala, koji ih je zamolio da odu, jer su postali agresivni. Ogorčeni jer su izbačeni, osumnjičeni je otišao do kamiona, pa se vratio do ulaza gde se nalazio napadnuti muškarac, koji je u tom trenutku razgovarao telefonom, bez posebnog razloga i naleteo na njega, ubo ga nožem u levu stranu grudnog koša, nanevši mu ubodnu ranu. Osumnjičeni je odmah pobegao, trčeći ka kamionu, ali su ga zaustavile osobe koje su bile gosti u restoranu. Nasiljem je izazvao osećaj nesigurnosti, opasnosti i straha i kod ostalih gostiju - navodi se u saopštenju, piše Telegraf.rs.

Pošto postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, javni tužilac je podneo sudiji za prethodni postupak predlog za određivanje mere pritvora osumnjičenom stranom državljaninu.

Autor: Telegraf.rs