Uperili joj pištolj u grlo 😧

Mlada devojka, tada 19-godišnjakinja, kidnapovana je prošlog jula i odvedena na napušteno gradilište u Italiji gde ju je silovalo sedmoro dečaka. 💔 Mladići su za ovo užasno nedelo dobili 8 godina i 8 meseci zatvorske kazne, a devojka je prošle noći prijavila još jedan napad. 😳

Mladi napadač, koji ju je ovog puta pratio sa majkom, uznemiravao je devojku između maja i juna 2023. godine, otprilike mesec dana pre seksualnog nasilja koje su počinila sedmorica mladih momaka koji se trenutno nalaze u zatvoru, kako piše Telegraf.rs.

Ime momka se pojavilo tokom svedočenja 20-godišnjakinje kada je otkrila da je izbegla pokušaj silovanja neposredno pre pravog napada u julu prošle godine. Ona je tom prilikom iskoristila biber sprej i pobegla, a slučaj je dospeo kod istražitelja.

Majka momka osumnjičenog za pokušaj silovanja pomogla je sinu da napadnu devojku kako bi je ucenili da povuče optužbe. 🚨

Devojci su, dok je bila u šetnji sa svojim dečkom, prišli mladi osumnjičeni i njegova majka i uperili joj pištolj u grlo, a zatim ih naterali da ih prati.

Njen dečko je situaciju prijavio karabinjerima.

U toku noći, majka i sin su se pojavili u policiji gde su saslušani i protiv njih će biti podneta krivična prijava.

Autor: Telegraf.rs