Astrolozi garantuju VEČNU SREĆU

Astrolozi tvrde da su neki datumi u 2024. godini idealni za venčanje, obećavajući dugotrajan i srećan brak. Prema njihovim tvrdnjama, periodi kada su planete Venera i Jupiter u harmoničnom aspektu donose posebnu magiju i harmoniju u ljubavne veze.

Kada se Venera, planeta ljubavi i lepote, udruži sa Jupiterom, planetom proširenja i sreće, to donosi blagostanje, radost i strast. Ovo se posebno dešava kada Venera boravi u svom prirodnom domu, znaku Bika, gde se oseća naročito dobro. Brakovi sklopljeni tokom ovog perioda obično su obogaćeni stabilnošću i lepotom.

Prema astrolozima, evo nekoliko izuzetno srećnih datuma za venčanje u 2024. godini:

Od 3. do 5. juna: Ovi dani donose susret Venere i Sunca, što simbolizuje početak novih ljubavnih puteva, obogaćenih optimizmom i jasnoćom. Ovo je period kada partneri blistaju zajedno, delujući kao prava svetlost jedno drugom.

Od 3. do 16. septembra: Venera boravi u Vagi, svom drugom domu, a Mesec je u fazi rasta. Ovaj period podstiče uravnoteženost, pravednost i komunikaciju u vezi. Partneri se brinu jedno o drugom, podržavaju se i rastu zajedno, obećavajući trajnu ljubavnu sreću.

Ovi datumi su samo neki od povoljnih perioda za venčanja u 2024. godini prema astrološkim tumačenjima, obećavajući dug i srećan brak za one koji se odluče da svoj životni put započnu u tim vremenskim okvirima.

Autor: Krstarica / Redportal.rs