Vraćam se u Elitu da komentarišem i da čekam da mi jave, na respiratoruje samo se čeka, rekla je Milena prošle nedelje 🥺

Učesnica Elite 7 Milena Kačavenda danas je izvedena sa imanja u Šimanovcima nakon što joj je preminula majka! Jedan član obezbeđenja prišao je danas Mileni koja je sedela na stepenicama ispred Bele kuće i pozvao je da krene sa njim. Milena je odmah shvatila zbog čega je izvode, pa su joj suze odmah krenule. 💔

IZVOR: YT / Zadruga

Podsećamo, Milena je prošle nedelje nakratko izvedena iz rijalitija jer joj je majka bila u jako lošem stanju. Milena je majku posetila u bolnici, ona se nalazila na intenzivnoj nezi, a evo i šta je rekla po povratku u rijaliti 👇:

- Mama mi je u jako lošem stanju, išla sam da je vidim, u komi je, od Nove godine je u bolnici. Pojavio joj se hematom i jako je ugrožena. Kada sam se vratila, kao da sam se vratila kući, svi vode računa, zbrinuti su, šanse gotovo da nema, ali rekla sam joj šta sam imala. Ja od porodice samo nju imam, ovo mi je još jedna šamarčina, bliži se kraj baš kako je htela. Ja se vraćam u Elitu da komentarišem, i da čekam da mi jave, na respiratoruje samo se čeka. Ja sam fokusirana u trezvenim situacijama, trezven sam čovek, pokazala sam da sam jaka, i smatram da sam opravdala sve, život je to i moram da pohvalim decu. Moja majka je bila još trezvenija od mene, ona bi mi sad rekla da se vratim tamo, htela bih da se zahvalim Pink televiziji, jer su mi priuštili da je vidim - rekla je Kačavenda, kako prenosi Pink.rs i dodala:

- Ja kada sam je videla, zahvalila sam joj se za sve. Ona je uvek davala savete, glava gore gazi... Rekla sam joj da mi je žao što nisam bila tu kraj nje... Zahvalila sam joj se... Rekla sam joj, to je onaj najteži trenutak , rekla sam joj ako možeš izbori se, ako ne putuj mirno, mi ćemo biti dobro. Znam da ne bi volela da vegetira, ona je živela kao gospođa, znam da bi tako volela i da ode. Verujem da me je čula, znam šta mi je rekla. Znam da bi mi rekla da se vratim ovde i da budem jaka!

Autor: Redportal.rs / K.Đ.