Popio je 4.5 litara vode 💧🥛

Kinez je nedavno postavio novi Ginisov rekord za najduže vreme u neprekidnom prskanju vode iz usta, neverovatnih 5 minuta i 51,88 sekundi.

Klijanje vode je prilično star trik koji datira još iz 17. veka. Uključuje ispijanje velikih količina vode, a zatim i vraćanje nje pomoću kontrole mišića. Očigledno, to nije nešto što svako može da uradi. Kinez Ma Hui (35) je nedavno postavio novi Ginisov rekord za najduže prskanje vode iz usta. Reći da je oborio prethodni rekord bilo bi malo reći, s obzirom na to da je uspeo da izbaci vodu iz usta skoro 6 minuta, dok je prethodni rekorder Etiopljanin Kirubel Jilma uspeo za samo 56,36 sekundi.

Da bi Ginis potvrdio rekord, osoba koja to pokuša mora neprekidno da pušta vodu iz usta. Čim tok vode pukne ili stane, pokušaj rekorda se zvanično završava.

Za ovaj epski pokušaj rekorda, Ma Hui je popio 4,5 litara vode, a zatim je sve to polako povratio, pokazujući neverovatnu kontrolu mišića. Možda ne izgleda kao da radi mnogo, ali njegova tehnika je zaista fantastična.

IZVOR: YT / Guinness World Records

Autor: redportal.rs