SVI DRONOVI pogodili svoje ciljeve 😎

Željko Mitrović i kompanija PR-DC uspešno su odradili još jedno testiranje u razvijanju svojih dronova. 💪🏻 U Šimanovcima je odrađeno novo testiranje, a sva 3 drona koja su testirana su pogodila svoj cilj!

O čemu se zapravo radi? Odrađen je prvi test prvog srpskog roja ili jata dronova! Prema rečima Žeksa ovaj test je pokazao da je moguće upravljati sa mnogo više dronova što je zapravo i bio cilj.

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / zeljkomitrovic

Pored korišćenja u vojnoj industriji gde od roja dronova praktično nema odbrane, ovakav vid primene dronova je zastupljen i u drugim industrijama kao što je i industrija zabave. Rojem dronova je moguće na nebu napraviti veliko svetlosno nebo i praktično na nebu napraviti veliku sliku ili tekst. 🧐

Žeks je na svom Instagram nalogu uz video testiranja napisao:

Danas smo uspešno testirali prvi srpski roj ili jato dronova, kojima je upravljao jedan operater! Sva tri drona iz roja su pogodila cilj!

Miloš Petrašinović je nakon uspešnog testiranja naveo da je testiranje uspešno odrađeno i da su veoma zadovoljni. 💪🏻 Miloš je najavio da će kompanija PR-DC postati lider i u industriji zabave.

Autor: redportal.rs