Važi i za one koji nisu u vezi 😁

Snovi mogu da budu duboki, upečatljivi, pa čak i zastrašujući. Nažalost, snovi vezani za raskid mogu da spadaju u sve što je navedeno, u zavisnosti od trenutnog stanja vaše veze. Šta znači kada sanjate da sa nekim raskidate? 🤔 Ako ste se ovog jutra probudili i kucali na Guglu ovo pitanje, onda sigurno imate hiljadu različitih misli. Razlog je što snovi mogu da igraju važnu ulogu u procesuiranju stvari na podsvesnom nivou. 👇

Snovi su često prilike za rešavanje problema i događaja koji vas muče, kaže za Elite Daily dr Leslibet Viš, psihoterapeutkinja i autorka knjige Training Your Love Intuition. Ona objašnjava da ne morate da mislite da je san zapravo ono što će se dogoditi u budućnosti, već da snove zamislite kao načine koje vaša podsvest koristi da vam stavi do znanja da je određenim temama potrebna vaša pažnja.

Kada sanjate o raskidu sa trenutnim partnerom, to može da vam izazove osećaj nervoze. Ipak, nemojte paničiti, upozorila je psihoterapeutkinja. San o raskidu može da znači da je vreme da okončate određene obrasce ponašanja u vašoj vezi. To takođe može da znači da je vreme da se odnos podigne na viši nivo. Takvi snovi ne predviđaju kraj veze. Umesto toga, možete da otkrijete da je vašem životu potrebna promena.

Snovi o tome da vas partner napušta mogu takođe da budu podsvesni znak upozorenja da se osećate nesigurno u vezi. Takvi snovi mogu da ukazuju na anksioznost u vezi sa vašim postupcima i osećanjima u vezi. Oni mogu da vas motivišu da sve poboljšate. Sanjati o raskidu ne mora da bude loša stvar. Možda ste sanjali da je vaš partner raskinuo sa vama zbog nečega za šta ste podsvesno znali da želite da poboljšate. Ovo može da bude znak da duboko u sebi imate želju da ispravite greške. Svest je ključ. ☝

U drugim slučajevima, san o raskidu može da bude crvena zastava iz vaše podsvesti da morate bliže da pogledate odnos. Raskid bi mogao da bude najbolja stvar ako više nemate osećanja prema svom partneru ili više nemate iste planove za budućnost. Iskoristite svoj san da bolje razumete osećanja koja imate, piše Mondo.

Šta znači san o raskidu ako ste sami? 😴

Čak i ako niste u vezi, može da se desi da sanjate o raskidu. Najčešće tumačenje je da postoji nešto u vašem životu što vam više nije od koristi i da je vreme da to pustite. Detalji u snu mogu da vam pomognu da lakše protumačite san. Ovi snovi takođe mogu da predstavljaju kako se osećate zbog toga što trenutno niste u vezi. Možda se radi o vašim strahovima da ćete se uključiti u nešto što niste u mogućnosti da dovršite. Raskid može da ukazuje na to da je vreme da se oslobodite starih navika, situacije, posla ili čak prijatelja. Dakle, ne mora da bude vezano za ljubavnu situaciju.

Šta znači sanjati o prošlim raskidima? 🤔

Ako sanjate da raskidate sa bivšim partnerom, to znači da još uvek obrađujete emocije. Ako raskid iz prošlosti i dalje proganja vaše snove, to može da znači da ste još uvek usidreni tamo. Snovi vas podsećaju da sve dok ne završite, nećete moći da idete dalje. Razumevanje i svest o svojim emocijama može vas dovesti do tačke u kojoj ćete imati hrabrosti da nastavite razgovor sa svojim bivšim partnerom.

Autor: Mondo