Ne planira da stane 😁

Eni Knajt, jedna od najpoznatijih OnlyFans modela, ne planira da se zaustavi kada su intimni odnosi u pitanju. 😅 Prošle godine je spavala sa 300 muškaraca, kada je i podelila bizarne situacije u kojima se našla. Sada je otkrila da broj želi da udvostruči do 2025. godine. 🔞 Dakle, ove godine planira da ima 600 intimnih odnosa sa jačim polom. 👇

Ona je istakla da joj smeta što se žene osuđuju zbog se**ualnog apetita, dok za muškarce ne važi isti tretman. 🤷‍♀️

- Angažman u industriji zabave za odrasle pokazao mi je količinu osude koju žene dobijaju samo zato što žive svoj život i imaju se**ualni apetit. Doslovno se ponašam na isti način kao i većina muškaraca u svetu, ali osuđuju me zbog onoga što radim. To je smešno - rekla je Eni.

Dodala je i da ljudi često misle da je glupa samo zato što voli intimni odnos.

- Postoji lažno uverenje da nisam inteligenta zbog svog se**ualnog apetita. Zanimljivo, to isto se ne odnosi na muškarce koji se ponašaju na isti način. Daju im se slatki nadimci, a mene vređaju jer jednostavno želim istu stvar - rekla je Eni i priznala da planira da spava sa 600 muškaraca za godinu dana. 😅

- Možda čak pokušam da povećam broj intimnih odnosa za sledeću godinu na 600! Uopšte se ne brinem da ove godine neću postići svoj cilj jer sam već na 100, ali ovo sad me navelo na razmišljanje. Šta ću sledeće godine onda? - rekla je ona, kako piše Mondo. Podsetimo, jednom prilikom je otkrila kako je postala uspešna na OnlyFans platformi.

- Kao i svi drugi, polako i istrajno. Radila sam puno i testirala različite marketinške strategije. Trebalo mi je godinu dana da uđem u prvih 0,4 odsto i dve i po godine da uđem u prvih 0,02 odsto. Uspeh nije došao preko noći, mnogo sam žrtvovala i provela mnogo vremena u izgradnji svoje prisutnosti na društvenim mrežama kako bih stigla gde sam sad.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели annie knight (@anniekknight)

IZVOR: IG / @anniekknight

Autor: Mondo