Garantuju DUG i SREĆAN brak 💐

Prema astrologiji, najbolji datumi za brak su oni koji su povezani sa Venerom i Jupiterom, dve moćne planete koje donose harmoniju, sreću i strast kada aspektuju jedna drugu ili druge planete.

Svaka pojedinačna natalna karta u sebi krije datume koji su najbolji za venčanje svakog pojedinca. Međutim, postoje određeni datumi u 2024. godini koji su veoma povoljni za to, nevezano za natalne karte.

Venera u Biku

Kada se Venera u znaku Bika, spoji sa Jupiterom nastaje novo veoma plodno, romantično i izobilno vreme. Imati ovaj aspekt u bračnoj karti može da vam donese mnogo pozitivnih stvari jer Venera u ovom zemaljanom znaku takođe označava stabilnost.

Ova planeta u Biku je metodična i uživa u lepoti sveta. Brakovi pod ovim tranzitom imaju umetničku, strastvenu i koketnu dinamiku. Venera je tada razigrana i očaravajuća, a veza stvorena u ovom periodu vremenom raste, partneri se razvijaju i pošto je fiksnog modaliteta, odnos će se veoma teško promeniti ili prekinuti.

Venera u Vagi

Venera u Vagi je još jedan povoljan period, jer je vaga još jedan znak u kojem ova planeta dominira. Pored toga, i Mesec raste, što pomaže da se stvori uravnoteženo, jednako i pošteno partnerstvo. Venera u Vagi je dodatno i avanturistički nastrojena, a kako je u kući Vage odomaćena, njeni veličanstveni kvaliteti dolaze do izražaja bez napora.

Imati ovaj aspekt u bračnoj karti promoviše stalnu avanturu, periode rasta i spremnost za komunikaciju. Venera se ovde stara da će partneri da se brinu jedni o drugima, da će da se vole i da uvek budu tu jedno za drugo. Ovo je tranzit koji vremenom može i da poboljšava brak, jer će u ovoj vezi ljubav pobediti sve.

Autor: zena.blic.rs