Orlić odgovorio na uvrede 👏🏼

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas imeonovao novog mandatara, a to je Miloš Vučević. Njegov izbor su podržali mnogi, jer smatraju da je on adekvatan izbor i da je na to mesto došao zasluženo.

Jedan od prvih koji se oglasio je Vladimir Đukanović koji mu je iskreno čestitao. On je za Kurir rekao:

Srbenda, iskreni rodoljub, dobar čovek, odličan advokat, drugarčina, brat...Baš divna vest. Eto nešto lepo u Srbiji. Čovek iz naroda.

Ovu odluku je podržao i Ivica Dačić, koji je i sam bio premijer:

Izbor Miloša Vučevića za mandatara je logičan i odličan izbor predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Mi smo odlično sarađivali u Vladi i između naših političkih partija. Želim mu puno uspeha.

Ovim povodom se oglasio i Milan Krkobabić koji je istakao da je izbor odličan, ako se uzmu u obzir svi izazovi koji se nalaze pred Srbijom:

Odluka je adekvatan odgovor na sveukupne izazove koji se nalaze pred Republikom Srbijom i njenim građanima. Mi iz PUPS-a smo ubeđeni da će gospodin Vučević opravdati ukazano poverenje.

Očekivano, bilo je i negativnih komentara koji su došli od opozicije. Njima je odgovorio Vladimir Orlić, pružajući podršku novom mandataru:

Uzela lopuža da deli ocene o tuđem poštenju, kriminalac i moralna nula o tuđim kvalitetima? Za laž i pljačku jedino u životu bio ekspert, u politici uvek - mizerija nesposobna. Takav može Milošu Vučeviću samo da pljune pod prozor. Mada, pitanje je.. verovatno je i za to nesposoban.

Izvor: X/@Vladimir_Orlic

Autor: redportal.rs