Predsednica Narodne skupštine odgovorila na pitanje šta će reći opozicija na to što je šef misije OEBS-a ocenio da Srbija ima uslove za izbore 👇

Činjenica da je opozicija tražila hitne vanredne parlamentarne i beogradske izbore do kraja 2023. godine govori o tome da znaju da sa izbornim uslovima ne postoji problem, izjavila je danas predsednica Narodne skupštine i potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić koja je i naglasila da je uvođenjem jedinstvenog biračkog spiska urađeno sve da se neregularnosti spreče.

Brnabić je, odgovarajući na pitanje šta će reći opozicija na to što je šef misije OEBS-a ocenio da Srbija ima uslove za izbore, da građani imaju mogućnost da izraze mišljenje u šta se uverio, istakla da sve što opozicija priča o izborima pada u vodu i pokazuje da je reč o politikanstvu činjenicom da su oni tražili izbore prošle godine.

- Evo da pitam sve građane Republike Srbije, da je opozicija sumnjala u izborne uslove, u birački spisak, u demokratiju, mogućnost za fer i transparentne izbore, da li bi tražila hitne izbore? Naravno da ne bi. Nego bi se tada fokusirala na izborne uslove i na birački spisak - rekla je Brnabić novinarima u Valjevu, a prenosi Tanjug.

Autor: Tanjug.rs