Oni su najgore obučeni 😐

Neki ljudi privlače poglede na ulici, ali zbog svojih neobičnih odevnih kombinacija. Mnogi preteruju s nakitom ili im odeća loše stoji i jednolična je. Takođe, moguće je da u određenim situacijama ne razumeju koji je kodeks oblačenja ili ih jednostavno nije briga, prenosi b92.net.

Ali, za to bi sve mogao biti kriv njihov horoskopski znak, pa su astrolozi podelili najgore odevene horoskopske znakove, piše Best Life.

Lav

Lav je duša zabave, pa se oni često oblače da privuku pažnju. Privlači ih visoka moda, prate najnovije stilove kako bi bili u trendu, primećuje Tara Bennet, astrološkinja i lajfkouč. Ipak, ponekad se malo previše trude. Lavovi vole sve što sija i blista, pa su često u iskušenju da preteraju s time.

Rak

Rakovi vole da se osećaju ugodno i udobno. Ponekad, međutim, to shvataju malo preozbiljno. Emocionalno i mentalno stanje Raka diktira kako se oblače, tako da mogu da odluče da obuku trenerku za posao, ili ostanu u kućnoj haljini, ili obuku sve zajedno kako bi osetili toplinu i prijatnost, kaže astrolog Inbal Honigmen.

Strelac

Strelčevi su toliko zauzeti planiranjem svog sledećeg putovanja ili odlazak na kurs penjanja po stenama da nemaju vremena da smisle odgovarajuću odeću. Marija Hejes, astrološkinja i osnivačica Trusted Astrology, dodaje da aktivan životni stil Strelaca znači da prednost daju udobnosti i praktičnosti ispred stila.

Ovan

Takmičarski raspoložen Ovan ima nepokolebljivo samopouzdanje, primećuje Benet i kaže da su oni skloni riziku, što se odražava na njihovu garderobu. Ponekad se ovaj žestoki stav može isplatiti, ali često rezultira preteranim izgledom. Za njih, nijedna boja nije previše odvažna ili dekolte previše dubok, dodaje Benet.

Jarac

Ako je Ovan na jednom kraju spektra, Jarac je na drugom. Njihov problem nije blistavost i ukrasi, već dosadnost i bazičnost. Ovi praktični zemljani znakovi toliko su usredsređeni na radnu produktivnost i uštedu novca da je stil u drugom planu.

Blizanci

Ovaj znak je personifikovan svojom dualnošću, koja dodaje element neočekivanosti ili neusklađenosti njihovoj odeći. Ovaj znak ne provodi sate analizirajući svoj izgled u ogledalu. Međutim, obožavaju nakit.

Autor: večernji.hr / superzena.b92.net