I dalje traje potraga za Dankom Ilić 😟

Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje, na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu. 👇

Policijske patrole postavljene su i jutros u blizini mesta gde je devojčica nestala, a trenutno nije moguć prolaz dalje, javlja reporter Kurira.

Međutim, s obzirom na okolnosti, policija je pored obavljenih pretraga, između ostalog, u toku jučerašnjeg dana prekontrolisala svaku rizičnu skupinu koja bi se mogla dovesti u vezu sa nestankom devojčice.

- Policija je ispitala sve koji bi se mogli dovesti u vezu sa nestankom Danke Ilić. Na području Bora, Zaječara i okoline ispitani su alkoholičari, podofili i sve rizične skupine tog tipa, međutim nije pronađen nikakav trag - rekao je izvor za pomenuti medij, kako prenosi Pink.rs.

Takođe, kada je reč o muškarcu koji je upravljao zelenim puntom koji je u vreme nestanka devojčice prošao velikom brzinom ulicom gde se sve izdešavalo, nije mnogo olakšalo potragu.

Kako saznaje Kurir, on je ispitan u policiji kada je ustanovljeno da je u pitanju komšija koji živi nedaleko od kuće ove porodice, s tim da je bio u alkoholisanom stanju, te je vozio velikom brzinom.

Ministar Bratislav Gašić bio je takođe na licu mesta, a sinoć je napustio Banjsko polje, međutim, očekuje se da će se danas obratiti i javiti u kom smeru se nastavlja potraga.

Autor: Pink.rs