Na izložbi i dve Diorove haljine

U Sava centru je u toku izložba haljina nastalih po crtežima Angeline Aćimović, devojčice koja je stradala u masovnom ubistvu u OOŠ Vladislav Ribnikar.

Povodom izložbe, Anđela Ašanin je razgovarala sa Anđelkom Aćimovićem, Angelininim tatom.

Sve ovo što smo uradili u saradnji sa Sava centrom, kreatorima i svim ljudima koji su nam pomogli, pokazuje upravo nju samu, koliko je bila uporna, kreativna, vredna... I eto, danas imamo, zahvaljujući njoj, osamnaest urađenih haljina od kojih su dve Kristijana Diona koji je, inače, bio njen najvoljeniji brend. 👗

O misiji fondacije koja nosi Angelinino ime, njen tata je rekao da se trenutno radi na formiranju tima stručnjaka koji će se baviti vaspitanjem dece, ali sadržajima koje deca konzumiraju putem interneta:

Decu i porodicu, na prvom mestu, moramo da učimo ljubavi, vaspitanju koje je danas u dosta kritičnom stanju zahvaljujući mnogih iskušenja koje postoje. Između ostalog, internet i korišćenje mobilnih telefona. 🛜

Sve haljine sa izložbe je moguće kupiti i rezervisati putem mejla fondacijaangelina@gmail.com, a njihovom prodajom biće finansiran rad Fondacije Angelina koja prevencijom nasilja kroz edukaciju nastavnika i učenika.

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs