Evo koje su sve nelogičnosti primećene u najnovijem videu Kejt Midlton 🤫

Nedavno, vest koja je zatresla Evropu i čitav svet, jeste vest o tome da princeza od Vesla Kejt Midlton boluje od raka! Od tada, na društvenim mrežama šire se mnoge teorije, a jedna od njih podobno je istražena od strane korisnika X-a. 🧐

Naime, na društvenim mrežama pojavio se video-snimak koji je zbunio mnoge! Reč je o video snimku iz 2016. godine na kom su princ Hari, princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton koja je u potpuno identičnoj garderobi kao i na snimku koji je objavila nedavno, a u kom je otkrila da ima kancer. 👇

IZVOR: X / @BrittanyWeberrr

Ispod možete pogledati video snimak Kejt Midlton:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

IZVOR: IG / @princeandprincessofwales

Korisnici društvene mreže X nastavili su da istražuju video-snimak, te su primetili da se kosa Kejt Midlton u snimku pomera od vetra, ali da se biljke u pozadini uopšte ne pomeraju, što im stvara sumnju u verodostojnost videa.

IZVOR: X / @NatlyDenise_

U jednoj emisiji na CNN-u, jedan poznati onkolog izneo je svoje stručno mišljenje, koji kaže da video koji je objavila Kejt, nema mnogo smisla. Očigledno je da se doktor nije bavio video-montažama, već da je govorio sa medicinske strane.

IZVOR: X / @UnityNewsNet

Kako su nastavili da istražuju, korisnici društvene mreže X zapazili su na snimku Kejt Midlton da se na 1:43 totalno menja princezin glas.

Takođe, kako bi dokazali da je lako montirati video snimak, korisnici društvene mreže X, zalepili su lik Megan Markl na snimak Kejt Midlton.

IZVOR: X / @MeghanMood

Autor: Pink.rs / Redportal.rs